n El Llevant continua ben embalat cap a l'ascens i ahir va sumar la seva quarta victòria consecutiva des que ara fa un mes va perdre a Montilivi contra el Girona. A Múrcia i en un partit que havia estat ajornat per la pluja unes setmanes enrere, els de Juan Ramón López Muñiz van aprofitar-se del mal moment que viu l'UCAM i de l'olfacte golejador del seu pitxitxi, Roger Martí, per apuntar-se un triomf que el deixa encara més líder en el seu camí ferm cap a l'ascens a la Primera Divisió.

Va ser el mateix Roger qui, als 25 minuts, feia pujar el primer al marcador. Jefferson Lerma, amb l'ajuda del local Vicente, era l'encarregat de rubricar la sentència al segon temps, amb un 0-2 impossible de capgirar per als locals, que continuen ben enfonsats a les posicions de descens.

Amb aquest resultat, el Llevant s'enfila fins als 43 punts, és encara més líder de Segona A i deixa el Girona, segon, a set punts de diferència. L'UCAM, de la seva banda, en segueix tenint 19 i és penúltim a la taula, a tres punts de la permanència, el seu principal objectiu aquesta temporada.