Pere Gratacós ha estat destituït aquesta tarda com a responsable de Relacions Institucionals Esportives del FC Barcelona després d'haver manifestat avui que, encara que Leo Messi "és el millor", sense els seus companys, "no seria tan bon jugador".

Segons ha informat el FC Barcelona en un comunicat, Gratacós ha estat destituït "per haver expressat públicament una opinió personal que no coincideix amb la de l'entitat".

El ja exresponsable de Relacions Institucionals Esportives del club blaugrana ha fet aquestes declaracions avui a Madrid, on ha acudit per representar al Barça en el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei.

"Leo és una persona de les més importants de l'equip, però també s'ha de fixar-se a la resta, perquè Leo sense Neymar, Luis Suárez, Iniesta o Piqué i els altres jugadors, no seria tan bon jugador, encara que és el millor", ha dit.

La decisió de destituir a Pere Gratacós l'ha presa Albert Soler, director d'Esports Professionals, que assumirà directament aquestes funcions a partir d'ara, ha informat el FC Barcelona.

Gratacós, de la seva banda, continuarà vinculat al Barça desenvolupant la resta de tasques que exercia en el projecte de Masia 360, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.