El Girona CH ha caigut 3-1 en la seva visita al Liceo en el duel corresponent al primer partit de la segona volta. La primera meitat ha acabat sense gols després que els dos conjunts disputessin un joc molt travat. Els gols han arribat a la segona meitat, quan el local Josep Lamas ha avançat els locals amb una diana en els primers compassos.

El jugador del Girona Raul Pelicano ha aconseguit neutralitzar de nou el partit, amb un gol a poc més de sis minuts pel final del partit. Tot i així, els locals han estat més encertats de cara a porteria i no han perdonat.

En la següent jugada del gol gironí els locals s'han posat novament per davant amb una falta directa. A tres minuts pel final, el Liceo ha situat el definitiu 3-1 que deixa als gironins catorzens amb tretze punts després de setze partits disputats.