El Bordils ha caigut en la seva visita a la pista del BM Carabanchel en un matx igualat entre els dos equips i en què els madrilenys van anar per davant en el marcador els primers quinze minuts de la primera meitat. En els darrers quinze minuts els gironins han pogut capgirar el desavantatge en el marcador amb un parcial de 3 a 7 que ha deixat al Bordils amb un 12-14 a favor al descans.

A la represa els de Pau Campos, castigats pels gols anotats per part del màxim golejador del campionat Juan Muñoz de la Peña -8 en el partit d'avui-, només han pogut mantenir la renta en el marcador fins als quinze minuts de la represa. Un parcial de 7-4 favorable al Carabanchel situava novament els locals per davant.

A partir de llavors, el Bordils ha vist com els madrilenys mantenien una renta d'entre un i dos gols que no podien neutralitzar. La diferència s'ha situat en tres gols a deu minuts pel desenllaç del matx (24-21). Els gironins no han deixat de lluitar i això els ha permès mantenir-se vius en el partit, tornant-se a situar a tan sols un gol quan restava poc més d'un minut (29-28). Cap dels dos equips anotarien cap més diana fins al definitiu 30-28 del Carabanchel quan quedaven vuit segons pel final del duel. El Bordils ha jugat amb inferioritat els darrers segons de partit per l'exclusió de Marc Prat.

Amb aquesta derrota, el Bordils se situa catorzè i ocupa així la primera posició de descens de la Divisió d'Honor Plata amb quatre victòries. Els gironins es troben a dos punts dels dos equips que marquen la zona de salvació, el BM Nava i el Còrdova. Més lluny es troben els dos altres conjunts en zona de descens, que tenen tots dos una sola victòria.

Precisament el Tolosa, quinzè a la classificació, serà el rival del Bordils el dissabte al Blanc-i-Verd (20h). "Estic satisfet amb la imatge de l'equip. Hem estat bé defensivament i ens ha faltat només una mica més d'encert en atac però estem recuperant efectius i cada vegada estem millor", assegura Campos.