La junta directiva de l'Handbol Bordils va decidir ahir a la nit crear una junta gestora de set persones que seguirà portant el club durant un període màxim de tres mesos i que tindrà l'encàrrec de convocar noves eleccions després que no s'hagi presentat cap candidatura a les que s'havien de fer el 5 de febrer. Els directius ja han advertit que si en aquest temps no surt ningú disposat a dirigir el Bordils, procediran a la disolució del club.

La gestora estarà formada per Joan Martín, Manela Blázquez, Cristina Barceló, Txell González, Quim Pou, Josep Gallardo i Esteve Moré. La resta de directius sortints seguiran fent tasques de col·laboració. En les properes setmanes es tancarà la convocatòria d'unes noves eleccions, claus pel futur d'un club de referència per l'handbol i el vòlei a les comarques gironines.

Segons diverses fonts en les últimes hores s'hauria format un grup interessat en assumir la direcció del Bordils, però per falta de temps no van poder presentar la seva candidatura en el període electoral que es va tancar dimarts a la mitjanit. Ara els membres de la gestora esperen que es pugui concretar aquest relleu.