El pivot Marc Gasol estarà de nou entre les Estrelles de l'NBA després d'haver estat inclòs a la llista dels set jugadors reserves que completen l'equip de la Conferència Oest que jugarà el pròxim 19 de febrer, a Nova Orleans, el Partit de les Estrelles.

La presència del mitjà dels germans Gasol serà l'única que tindrà aquesta temporada el bàsquet espanyol el Cap de Setmana de les Estrelles a pesar que a l'inici de lliga es van inscriure i militen un nombre rècord de 10 jugadors en els equips de l'NBA.

Gasol, que el 8 de febrer del 2016 va patir una fractura no desplaçada Tipus II de l'escafoide tarsià del peu dret, que el va obligar a passar pel quiròfan, perdre's la resta de la temporada i tampoc va poder estar amb Espanya en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, va tornar en plenitud de forma i ha estat el líder indiscutible de l'equip de Memphis.

El jugador de Sant Boi va completar el seu gran moment de forma en aconseguir la passada nit la millor marca encistelladora com a professional anotant 42 punts als Raptors de Toronto.

Gasol, que té mitjanes de 20,6 punts, 6, rebots i 1,4 taps ha estat decisiu en el joc dels Grizzlies, que posseeixen una marca guanyadora de 27-20 i ocupen el tercer lloc de la Divisió Sud-est.

La presència de Gasol en el Partit de les Estrelles serà la tercera en la seva carrera professional després d'haver-hi estat la temporada del 2012, per primer cop, i després el 2015 quan al costat del seu germà Pau Gasol van fer història en ser els primers germans que en un All-Star jugaven de titulars en equips rivals.

També van fer tots dos el salt inicial de la pilota, cosa que mai es va donar amb dos germans en un Partit de les Estrelles, que aquella vegada va tenir com a escenari el llegendari Madison Square Garden de Nueva York.