L'Uni segueix demostrant el seu bon estat de forma. En aquesta ocasió el conjunt dirigit per Èric Surís ha guanyat per un clar 57-80 a la pista de l'Araski, un dels possibles rivals de l'Uni a les semifinals de la Copa de la Reina d'aquí dues setmanes.

Les gironines han començat amb un 0-6 inicial que deixava clar que el partit entre setmana d'Eurocup no era excusa per endur-se la quinzena victòria del curs en disset jornades. Les locals, però, han sabut reaccionar a la intensitat de l'Uni i han aguantat l'intercanvi de cops constant. Tot i així, l'Spar Citylift Girona manava en el marcador amb diferències d'entre cinc i vuit punts. Al descans, s'arribaria amb un avantatge de set punts favorable a les de Girona (36-43).

Una bona sortida al tercer període serviria a l'Uni per apropar la victòria, imposant-se per deu punts (36-46). L'Araski, però, no s'ha rendit i amb un parcial de 7-0, es situava de nou dins el matx (43-46). A partir d'aquí, les gironines han obtingut un 6-17 que ha resultat clau pel desenllaç del duel (49-63) si bé encara restaven deu minuts per davant.

El darrer període ha estat de tràmit, amb les gironines controlant el partit i fins i tot augmentant la diferència final fins els 23 punts. Un resultat que reafirma el bon joc de les d'Èric Surís i alhora afrontar amb la màxima confiança una setmana amb només un partit, el de lliga diumenge vinent a Fontajau davant el Gran Canaria.