El Llagostera ha aconseguit una importantíssima victòria aquesta tarda a l'imposar-se a l'Hèrcules a Palamós gràcies a dos gols a la primera part de Manel (m. 13) i Quesada (m. 16). Els alacantins han retallat distàncies només començar la represa mitjançant el silenc Albert Dalmau (m. 53).

El 2-1 ha fet que l'Hèrcules fes un pas endavant i sotmetés a un setge incessant el Llagostera els minuts finals. Els homes d'Oriol Alsina han sabut contenir tots els atacs alacantins per a assegurar una victòria davant d'un equip de play-off i que pot suposar un punt d'inflexió.

S'allunyen de la part baixa

Alsina ha fet debutar d'entrada Raúl Fuster i Javi Chica també ha estat titular al lateral dret. Rafa Jordà no ha pogut jugar per un problema muscular mentre que Colorado s'ha retirat lesionat a la segona part. El triomf permet els gironins enfilar-se provisionalment a la desena posició i allunyar-se de la part baixa.