El CPA Olot s'ha apuntat aquest vespre un nou campionat de Catalunya de patinatge en grups de xou després de brillar a Fontajau amb la coreografia 'Sóc innocent', que ha acabat amb un global de 96'9 de puntuació. El CPA Girona ha quedat segon amb 'Esclaus de la riquesa' (91'8), mentre que el tercer esglaó del podi l'ha ocupat el Masnou. CPA Olot i CPA Girona són els vigents campió i subcampió del món.

En el campionat gironí que obria la temporada 2017, el mes passat, es va mantenir el mateix ordre que aquest vespre ha continuat a Fontajau. La propera estació d'aquesta pugna serà al campionat d'Espanya.

En grups grans hi havia d'altres gironins a banda del CPA Olot i del CPA Girona. El PA Figueres CE ha acabat en sisena posició, mentre que el GEiEG ha sigut vuitè i el segon equip de les garrotxines novè.

Fontajau ha presentat una magnífica entrada amb més de 4.500 espectadors, fregant el ple. Avui s'ha disputat el campionat català en les categories juvenil (la victòria ha estat pel Bescanó, guanyador també del campionat gironí, per davant del Reus i l'Aldea) i de grups grans. Demà serà el torn pels quartets i els grups petits.

El patinatge ha obligat a l'Uni Girona a disputar el seu partit de Lliga Femenina de demà contra el Gran Canària (12.00) a Palau.