Després de les derrotes en la final de Copa contra el Perfumerías Avenida a Fontajau i de dimecres a la pista de l'AGÜ Spor en l'Eurocup, l'Spar Citylift Girona s'ha retrobat avui amb la lliga, i amb les victòries, derrotant clarament el Zamarat (61-88). El partit s'ha resolt molt aviat, en el minut 12 les gironines guanyaven de vint punts (10-32) i, números en mà, les millors de l'Uni Girona han estat Leo Rodríguez (20 punts) i Ify Ibekwe (18).

Amb ganes de resoldre el partit per la via ràpida i evitar qualsevol mena de sorpresa, l'Spar Citiylift Girona ha recuperat l'encert en atac que l'havia abandonat en les últimes setmanes. Davant una defensa molt menys exigent que les de l'Avenida o l'AGÜ Spor, l'Uni ha anotat quatre triples en els primers minuts (6-14) i el partit estava més que ben encarrilat al final del primer quart (10-24).

La sortida gironina en el segon quart encara ha estat més inabastable per a les castellanes i, després de menys de dos minuts, el tècnic del Zamarat Lucas Fernández ha hagut de demanar temps mort. Un triple de Haley Peters havia aixecat la diferència fins als 22 punts (10-32). Tot i que l'Uni no ha deixat mai de donar la sensació de ser netament superior, els punts de Nina Bogicevic (10 abans del descans) han permès al Zamarat arribar a la mitja part perdent de menys de vint punts (26-42).

Amb Ibekwe i Leo Rodríguez sumant en atac, l'Uni ha tornat a agafar els vint punts de marge abans d'acabar el tercer quart, 37-57 després de dos tirs lliures d'Spanou, i el partit ha acabat sense més maldecaps per a l'Uni.