El Peralada va aconseguir ahir contra la Montanyesa el segon triomf consecutiu, que els permet retallar dos punts respecte el primer, l'Olot, però sobretot seguir sumant per seguir la seva carrera a les primeres posicions del campionat de lliga de la Tercera Divisió. Davant el conjunt barceloní, un gol de Boniquet als primers minuts i un altre, un golàs, per cert, de Carbonell a poc menys de deu minuts pel final van ser suficients per acabar cantant victòria.

Debutava amb l'equip i a més, com a titular, Ernest Forgas, l'última incorporació del Peralada a la davantera per cobrir les baixes de Keita i Draman, aquest últim lesionat de gravetat. El nou davanter del conjunt xampanyer va avisar només començar el partit, però no va estar encertat en un u contra u davant el porter visitant. Poc després, al minut 6, qui sí que va aconseguir col·locar la pilota a la xarxa va ser Boniquet. El migcampista del conjunt gironí va desfer-se després d'una sèrie de rebots que el van afavorir d'un defensa i el porter rival per avançar el Peralada al marcador.

El partit es caracteritzava per les faltes i la poca continuïtat en el joc, fet que va evitar que hi haguessin constants ocasions de gol. No obstant, va avisar seriosament el conjunt gironí. Joel va enviar una canonada al travesser que hagués pogut suposar l'empat, en la que va ser l'acció més clara de la Montanyesa en tot el partit. Encara abans del descans, Gianni va aparèixer per salvar una altra bona ocasió dels visitants. El Peralada, que trobava complicacions per la duresa del rival, també va tenir arribades però no va poder augmentar les diferències al marcador.

Ja a la segona meitat, el conjunt d'Arnau Sala sí que va tenir més i millors oportunitats per marcar. Una d'elles per Ernest Forgas, que va aportar molt a l'equip en el seu debut però va estar negat de cara el gol. Un exemple va ser el xut desviat que va fer al minut 55 quan ho tenia tot de cara per fer el segon. De mica en mica els peraladencs podien trenar millor les jugades i La Montanyesa només inquietava a Gianni mitjançant la pilota parada, com en un xut de falta llunyà que Payán va servir i que el porter local va aturar sense problemes.

Al minut 81, Pablo Carbonell, tot sol, es va encarregar de sentenciar l'enfrontament. Va agafar la pilota al seu propi terreny de joc per, mentre es desfeia amb una tècnica excepcional dels rivals, es va plantar dins l'àrea del porter Tato i va fer el segon i definitiu gol del partit. Un autèntic golàs que va certificar els tres punts per al Peralada, que encadena dos triomfs seguits que li han permès retallar quatre punts a l'Olot. El proper diumenge visiten el Terrasa.