El València rep avui en el seu millor moment de la temporada el Reial Madrid (18.45, BeIN La Liga), en el partit ajornat corresponent a la setzena jornada de La Lliga, en una oportunitat per confirmar les bones sensacions dels seus dos últims partits davant un líder que té l'oportunitat d'ampliar avantatge. Mentre el València busca amb un triomf allunyar-se en deu punts del descens, el Reial Madrid, si guanya, avantatjarà a Barcelona en quatre amb un partit pendent, el que ha de jugar a Vigo davant el Celta.

Les rotacions per les quals aposta Zinedine Zidane li segueixen donant bon resultat. El desgast físic realitzat davant el Nàpols va provocar fins a set canvis en el seu equip titular. Davant del València tornaran jugadors de la importància de Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Luka Modric i Karim Benzema. El porter costa-riqueny Keylor Navas serà titular després d'un partit de premi a Kiko Casilla. Va coincidir amb un error de col·locació davant el Nàpols que va ressuscitar el debat. Amb ganes de tornar a brillar saltarà a Mestalla amb la defensa titular per davant. Ramos torna recuperat d'un cop al maluc i Marcelo ocuparà el lateral esquerre.

Serà la primera visita com a entrenador de Zidane al Mestalla, l'estadi on es va acabar la curta etapa de Rafa Benítez al Reial Madrid i el que va assistir a l'estrena com a jugador de «Zizou» amb la samarreta blanca. Va ser el 25 d'agost de 2001 i el seu record no pot ser positiu després de perdre 1-0 amb gol d'Angulo.