El Quart-Germans Cruz ha guanyat per 89-82 davant el Castelldefels en un matx ajustat entre els dos conjunts. Els d'Albert Brea s'imposaven per tretze punts al descans, però els visitants no s'han rendit i s'ha pogut veure un final ajustat tot i la victòria dels gironins que els permet seguir a la part alta de la classificació.

Per la seva part, el Multiópticas CB Salt ha guanyat de forma clara a la pista del Collblanc (45-76) en un partit en què els d'Oriol Verdés han fet bona la renta de deu punts obtinguda des del principi. Els gironins han pogut ampliar progressivament la renta fins als trenta punts. D'aquesta manera, el Salt suma la vuitena victòria seguida i reafirma el seu gran moment.