El tercer classificat de la Lliga Femenina i únic equip que ha derrotat el Perfumerías Avenida aquesta temporada en la competició, el Gernika, havia de rebre demà l'Spar Citylift Girona (20.00) minvat per la baixa de la seva referent interior, Amisha Carter. La pivot nord-americana, una de les jugadores amb millors estadístiques de la competició, s'ha trencat els lligaments dle genoll i no jugarà més aquesta temporada.

El Gernika, però, s'ha mogut en el mercat i aquesta matí ha confirmat el fitxatge de la també pivot nord-americana Anne Marie Armstrong. De 26 anys i 1.91 d'alçada, Armstrong prové de l'Artego Bydgoszcz polonès i té experiències en països com Israel o Brasil després de formar-se a la universitat de Georgia i ser escollida en el draft de la WNBA per Atlanta.

Per altra banda, el darrer rival de l'Uni a la lliga, el CREF Hola madrileny, també ha aprofitat el darrer dia del mercat per fitxar i ha incorporat a la base letona, Elina Babkina, que havia jugat amb l'Uni Girona ara fa dues temporades ajudant a l'equip que llavors entrenava Roberto Iñíguez a guanyar el títol.