El davanter del Llagostera Manel Martínez, màxim golejador dels blaugrana amb 12 dianes i un fix en l'onze d'Oriol Alsina es perdrà els pròxim compromís dels gironins al camp del Cornellà a causa d'una sanció per acumulació de targetes. En la primera jornada de Lliga, l'atacant barceloní no va ser titular, però a partir d'aleshores el seu nom sempre ha figurat en l'onze titular d'Alsina. Una baixa sensible que s'afegeix als dubtes de Pitu, Colorado i Chica.

A l'inici de la segona meitat del partit contra el Mallorca B (0-1), el davanter cedit pel Girona va veure la cinquena groga del curs, una circumstància que l'obligarà a descansar en la propera jornada davant un dels seus exequips. Des de la seva arribada al conjunt del Gironès, el barceloní s'ha convertit en un intocable pel tècnic maresmenc, com ho demostra que davant el filial mallorquinista va completar la seva 26a titularitat consecutiva. El davanter maresmenc, tot i ser el màxim golejador de l'equip, s'ha encomanat de la mala ratxa de l'equip i no veu porteria des de fa tres jornades. L'ex del Sabadell a principis d'any presentava uns números envejables amb 7 gols en 8 partits però, en les últimes jornades ha perdut efectivitat, al mateix ritme que l'equip ha deixat de guanyar. Davant el Mallorca B va allargar a tres els partits sense veure porteria.

Els gols de Manel han mantingut amb vida el Llagostera al llarg de la temporada i decisives han estat les seves dianes en partits com davant el Vila-real B (2-2) o Hèrcules (2-1) amb un gol en aquests dos partits, o els anotats contra el València Mestalla (1-1), l'Hospitalet (1-1) i Atlètic Saguntí (1-1).

La sanció de Manel Martínez pot forçar Oriol Alsina a variar el dibuix tàctic o bé ubicar en punta d'atac Rafa Jordà o Manu Gavilán. Pablo Sánchez seria una altra alternativa.