Adel Mechaal correrà demà la final dels 3.000 metres del Campionat d'Europa en pista coberta de Belgrad després de classificar-se ahir sense problemes en la semifinal. L'atleta de Palamós va entrar quart deixant-se anar i sense forçar més del necessari de cara a una final on el turc Ali Kaya, tot i els problems que va tenir ahir, l'altra Kaya, Ibrahimov o l'alemany Ringer seran alguns dels seus principals rivals. «He gaudit, m'he trobat còmode i al final, quan Ibrahimov i Aros Kaya han canviat, m'he limitat a acabar quart; tinc bones sensacions per a la final», va explicar just després de la cursa Mechaal que és molt conscient que demà podrà lluitar per pujar al podi.Guerrero, a semifinals

Esther Guerrero tampoc va fallar i la banyolina disputarà aquesta tarda (19.00) les semifinals dels 800 metres després d'acabar ahir segona en la seva sèrie amb un temps de 2:03.38 per darrere d'una de les grans favorites al títol: la suïssa Selina Büchel. En el còmput global de les sèries, Guerrero va fer el tercer millor temps, només superada per Büchel i per la islandesa Hinriksdóttir. Una altra de les favorites, la ucraïnesa Olha Lyakhbova, va quedar eliminada.