El Llagostera ha empatat aquesta tarda al Nou Municipal de Cornellà (1-1), en un partit que guanyaven a cinc minuts pel final. Els gironins han disputat un partit davant un rival directe per evitar la zona de descens, però l'empat ha deixat més malparat al conjunt entrenat per Oriol Alsina, que acaba la jornada en zona de descens directe a Tercera Divisió.

Això que els blaugrana s'han avançat gràcies a un gol de Pitu quan s'havia complert l'hora de joc. Tot i això, el conjunt local ha apretat molt en els últims minuts i ha trobat el premi al minut 85, quan Borja ha empatat el duel. El Llagostera ha acabat patint però s'ha acabat conformant amb un punt.

El proper cap de setmana tenen un duel de vital importància a Palamós contra el Gavà.