L'Spar Citylift Girona s'ha retrobat amb la victòria a la Lliga Femenina després de l'ensopegada davant el Gernika. Un parcial de 23-4 al darrer quart ha sigut determinant per deixar la victòria a Fontajau després d'haver entrat als últims deu minuts amb domini visitant per 64-70.

Les d'Èric Surís no han començat molt bé el matx davant un encertat Campus Promete que ha col·locat ràpidament un 0-5 inicial. Les gironines, però, han sabut reaccionar i han capgirat el marcador. Un triple d'Ify Ibekwe situava el 8-5. A partir de llavors l'Uni ja no deixaria de liderar el marcador, aprofitant el desencert visitant i les cistelles des de dins la zona. La intensitat i l'encert ofensiu de Leo Rodríguez (10 punts) resultaria clau. Els darrers minuts del primer període el Campus Promete ajustaria el marcador amb un parcial de 0-8.

Els cinc punts de renta al final dels deu primers minuts es veurien retallats fins a situar l'empat a 24 punts. Les visitants arribarien a anar per davant (26-28). Un triple de Peters capgiraria ràpidament el marcador i això permetria a l'Spar Citylift Girona tornar a liderar el marcador amb diferències per sota dels deu punts. Un llançament de la jugadora del Campus Promete Juana Maria Molina en el darrer segon abans del descans situava el 43-44 que deixava entreveure que les gironines havien de millorar a la segona meitat si volien aixecar el partit.

A la represa, el Campus Promete ha repetit el parcial inicial de 0-5 que deixava Fontajau mut (43-49). Un dos més un de Coulibaly acostava les gironines a un punt del conjunt de Logronyo (50-51), però les visitants seguien molt encertades de cara a cistella amb un triple de Nicole Romeo (52-56). L'Uni es mostrava poc encertat en els llançaments a cistella, molts des de la línia de tres, i això ho aprofitaven les visitants per agafar la màxima avantatge (52-60).

Rosó Buch reduïa distàncies des de la línia de tres i calmava els ànims d'un Fontajau molt enfadat amb l'actuació arbitral. El cinquè triple de Nicole Romeo servia per establir una diferència de 9 punts, que Leo retallaria al final del tercer període (64-70).

Un parcial de 10-0 capgirava el marcador després de molts minuts de domini visitant (74-72), però el temps mort de l'equip de La Rioja no donaria els seus fruits. L'Uni Girona seguiria agafant avantatge en el marcador fins a situar la màxima renta del partit per les gironines i sumar un nou triomf (87-74). En els últims deu minuts l'Uni ha firmat un 23-4 determinant per deixar la victòria a Girona.