Fontajau es temia viure la segona derrota en menys d´una setmana de l´Spar Citylift Girona després de l´ensopegada a la pista del Gernika dimecres passat. Les d´Èric Surís van imposar-se al Campus Promete amb patiment fins al darrer període. El partit no començava bé per a les gironines, que veien com un inspirat Campus Promete se situava 0-5 només començar. L´Uni li va costar encistellar però una vegada va engegar la maquinària va aconseguir amb un parcial de 8-0 capgirar el marcador aprofitant el desencert visitant i les cistelles des de l´interior de la zona. Leo Rodríguez resultaria clau amb 10 punts i aportant intensitat defensiva i recuperacions de pilota. Tot i així, les de Logronyo no abaixarien els braços i retallarien distàncies amb un parcial de 0-8 que situaria l´avantatge en cinc punts.

El segon període continuaria amb la mateixa tònica que a les acaballes del primer, amb el Promete retallant la diferència. D´aquesta manera, les visitants aconseguirien empatar el partit 24-24, però Peters donaria la volta ràpidament al marcador amb un triple. A partir de llavors, les gironines ja no deixarien de liderar el marcador amb diferències per sota els deu punts, però amb la sensació que les d´Andreu Bou seguien molt vives en el partit. I així va ser. Un llançament puntejat per Noemí Jordana acabaria amb una cistella sobre la botzina per les visitants, que marxaven al descans 43-44. Un avís del conjunt de Logronyo que vendrien cara la seva pell en el partit.

La represa seria una còpia idèntica de l´inici de partit. Un 0-5 del Promete deixa Fontajau emmudit i el públic veia com la victòria realment s´hauria de treballar de valent (43-49). Un dos més un de Coulibaly situava l´Uni a un sol punt (50-51), però les visitants seguien molt encertades en atac amb els triples de Nicole Romeo (22 punts) com a jugadora més destacada del Campus Promete. L´Uni seguia provant-ho en atac des dels tres punts sense encert i les visitants agafaven una renda màxima de nou punts. Novament Leo Rodríguez retallaria distàncies al final del tercer quart i calmava els ànims d´una afició molt enfadada amb l´actuació arbitral.

Un parcial de 10-0 capgirava el marcador després de molts minuts de domini visitant (74-72). El temps mort del Campus no serviria de res, ja que l´Spar Citylift Girona aconseguiria un parcial final de 23-4 que donaria a les d´Èric Surís el dinovè triomf del curs. Les gironines afrontaran ara una setmana sense partit perquè el duel contra el Perfumerías Avenida ha quedat ajornat fins a finals de mes.