L'Olot ha ensopegat aquesta tarda en la seva visita a l'Olímpic de Terrassa (2-1) i veu així com es talla la seva ratxa sense perdre i de retruc es redueix el seu avantatge al capdavant de la classificació, ara cinc punts més que el Peralada, que ha empatat i que ha fet que la derrota dels olotins al Vallès no tingui efectes més greus.

Sabien els garrotxins que visitaven un dels camps més complicats de la categoria, el d'un Terrassa que es jugava una de les últimes bales per atrapar les posicions de play-off. Els vallesans s'han posat amb 2 a 0 al marcador gràcies a les dianes de De Val, just abans del descans i d'Àlex Fernández, al minut 66 de partit. Marc Mas ha retallat diferències però l'Olot, tot i intentar-ho fins al final, torna sense cap premi a la Garrotxa.