El somni europeu de l'Espanyol continua en stand by després que ahir empatés al camp del Eibar (1-1) en un duel anivellat entre dos equips que lluiten per acostar-se a les posicions que donen accés a jugar la temporada vinent la Lliga Europa. Kike García va avançar els locals abans dels 20 minuts, mentre que Jurado va signar l'empat definitiu just després del descans.

Passat un primer quart d'hora d'allò més equilibrat, Pedro León va fabricar la jugada del primer gol del partit. Va controlar una pilota que li va passar Capa i la seva centrada al primer pal la va rematar de cap Kike García per avançar l'Eibar i sumar el seu segon gol consecutiu. La resposta va ser una boníssima ocasió de Caicedo, que va aprofitar l'errada de Ramis per encarar el porter Yoel; el defensa Lejeune va ser més ràpid i li va robar la pilota al moment precís. També hauria pogut marcar Gerard Moreno abans del descans, però va enviar la seva rematada de cap a fora.

L'empat va arribar als quatre minuts de la represa. El migcampista Jurado es va inventar una vaselina precisa per batre Yoel i fer pujar l'1-1 al marcador. A partir de llavors, ocasions per a banda i banda, però sense fortuna i un Espanyol que en els últims minuts es va dedicar a aguantar amb encert el resultat.