Còmoda victòria de l'Augi Sarrià a casa davant La Salle Montcada (25-18), en un partit on els sarrianencs van ser molt superiors al seu rival i després d'una brillant primera meitat, van deixar l'enfrontament vist per a sentència al descans quan ja tenien un avantatge de 9 gols al marcador. A la represa, els gironins es van relaxar i el marcador es va acabar ajustant.

En un partit on tant el Bordils com el Sant Esteve de Palautordera es jugaven molt, la tensió va fer acte de presència a la pista i es va veure un partit d'handbol molt igualat. A la primera meitat, els gironins van aconseguir marxar als vestidors amb un avantatge d'un gol (12-11) i a la represa, el canvi de defensa ordenat per l'entrenador Carles Ramonet va ferr efecte i va permetre al filial del Bordils situar-se cinc gols amunt a falta de només cinc minuts per disputar-se.

Llavors, els nervis es van apoderar dels blanc-i-verds i va aparèixer la figura del porter David Mach per ser determinant en la victòria dels gironins.