L'Olot ha posat aquesta tarda punt final a una magnífica ratxa com a local, i és que els de la Garrotxa no perdien a casa des del 15 de maig del 2016. Els de Calderé han tingut el partit a les seves mans. De fet, han arribat al descans guanyant (1-0), i fins i tot, a l'inici de la represa (48') han ampliat l'avantatge (2-0).

Incomprensiblament els fusibles s'han fos a la segona part, i el líder de Tercera ha vist com el Sant Andreu li capgirava els gols de Dembo i Sergio Álvarez. Els quadribarrats, amb tres dianes de Sekou, Jorge i Toro s'han acabat fent amb el triomf que els permet situar-se quarts, en places de play-off d'ascens. A més, el Sant Andreu es converteix en el primer equip que guanya aquesta temporada al Municipal.

Tot i la derrota, l'Olot continua líder de Tercera, això sí, amb només dos punts d'avantatge (64) respecte un Peralada (62) que aquesta tarda s'ha fet amb el derbi empordanès contra el Palamós (2-0).