otser és pel magnífic dia que va fer a la Costa Brava, potser per la crida que el club havia fet els dies previs al partit, o segurament per la situació del Llagostera a la classificació i la importància del duel contra el Gavà, però ahir el Nou Municipal de Palamós va enregistrar una de les millors entrades del curs. Quan els gironins més ho necessitaven l'afició va respondre, i als habituals s'hi van afegir alguns que van voler donar suport a l'equip per primer cop aquest any. Entre ells el tècnic del Girona, Pablo Machín.

El dia després de complir tres anys de la seva arribada a Montilivi de la mà d'Oriol Alsina, i abans de jugar avui a Reus, el sorià va seguir com un aficionat més una victòria clau per seguir aspirant a la salvació. També saltant de la cadira amb la genialitat de Manel en la jugada de l'1-0. Cal recordar que el davanter està cedit pel Girona, igual que Vivi i Mas, presents també al camp. A l'espera de veure si es puja a Primera i de la confecció de la plantilla en cas que això passi, ahir Machín deuria marxar satisfet del rendiment dels futbolistes i del seu creixement gràcies als minuts de què disposen, especialment del davanter.

El duel entre Llagostera i Gavà era entre dos rivals directes però també entre dos clubs que gaudeixen dels golejadors més en forma. Manel (13) i Boris (20). Més enllà de la xifra, el cas de Manel defineix la qualitat d'un 9 que ja va mostrar el seu olfacte de gol a Sabadell l'any passat. Aquest ha marcat de cap, amb l'esquerra i la dreta, al primer toc i en jugada personal. El que va signar en la victòria d'ahir és un regal a qualsevol aficionat. En un metre quadrat va controlar amb el pit per desfer-se de dos amb un barret i rematar creuat al fons de la xarxa. I tot a 7 minuts del final i amb la permanència en joc. A l'espera de veure la repetició, el gol de Manel és dels que fa volta al món si enlloc de fer-lo ell el marca Messi. La meva humil opinió és que ahir Manel, va ser 10.