La violència va tornar a aparèixer ahir en els camps de futbol a Mallorca. El partit entre l'Alaró i el Collerense de la categoria infantil, en la qual juguen nens de 12 i 13 anys, va ser suspès ahir al migdia pel col·legiat Jesús Alfonso quan es va produir una batalla campal entre aficionats de tots dos conjunts sobre el terreny de joc i a la graderia del camp.

Els incidents pel que sembla van succeir quan en una jugada un futbolista va realitzar una dura entrada. Aquesta circumstància va originar que els futbolistes discutissin i s'empenyessin entre ells. La situació va anar a més, especialment quan diversos pares van saltar al terreny de joc, uns a separar als jugadors i imposar seny a la situació i uns altres a recriminar la dura entrada que va rebre el nen que estava a terra.

Amb diversos aficionats sobre el terreny de joc van començar les sacsejades entre aquests, la majoria familiars dels nens, que estaven sent testimonis d'un lamentable espectacle de violència, tant física com verbal.

La baralla del terreny de joc va arribar a la graderia en la qual van prendre part molts seguidors, tal com pot observar-se en el vídeo que va gravar un aficionat i que ahir va ser viral a les xarxes socials.