No té res firmat ni tampoc ha pres cap decisió definitiva, però la realitat és que a dia d'avui el tècnic del Bordils, Pau Campos, valora abandonar el club a final de temporada per anar-se'n a entrenar a l'estranger. Campos sol rebre ofertes cada estiu, i aquesta vegada la proposta que té sobre la taula el tempta més que mai perquè, més enllà dels diners, inclou altres complements que el preparador valora com a imprescindibles per fer el pas. Després de vuit temporades consecutives a la banqueta del Bordils, quatre a Primera Nacional i quatre més a Divisió d'Honor Plata, podria haver-li arribat l'hora de provar fortuna en l'handbol professional, tot i que abans vol centrar-se a assegurar de manera matemàtica la permanència del seu equip a la segona categoria estatal.

El tècnic va rebre la proposta fa uns dies i ja l'ha començada a valorar. L'interès hi és fins al punt que el mateix Campos ha comunicat tant a la junta del Bordils com als seus jugadors la possibilitat que se'n vagi a final de curs. Amb 40 anys, l'entrenador combina la seva tasca a la banqueta amb la de professor d'educació física a l'institut de Palafrugell i a l'EUSES de Salt. De moment, els contactes que ha tingut han sigut verbals, a l'espera que properament rebi una proposta per escrit on tot el que s'ha parlat quedi concretat i pugui prendre una determinació definitiva. Els bons resultats esportius del Bordils han posat Pau Campos des de fa temps a l'aparador i, sense anar més lluny, el curs passat va rebutjar una proposta per anar a l'Asobal, amb Eduard Nonó, al Bidasoa.

Si Pau Campos canvia la banqueta del Bordils per començar una aventura a l'estranger seguirà els passos d'altres membres destacats del club (bàsicament jugadors) que han aprofitat l'ascens a Plata per aconseguir una oportunitat a l'handbol professional. Així, Nonó (Bidasoa) i Canyigueral (Villa de Aranda i ara, Ciudad Encantada), tenen protagonisme a l'Asobal, mentre que Esteve Ferrer s'ha estrenat aquest curs al Thuir francès. Aquesta temporada el Bordils ha viscut un important relleu generacional donant l'alternativa a homes com Palahí, Mach i Dalmau Huix, entre d'altres jugadors.

El possible adéu de Pau Campos arriba, a més, en ple procès de canvi de directiva al club. Com es recordarà, ara el poder l'assumeix una junta gestora presidida per Joan Martín, que havia assumit el relleu de Ferran Cassú el novembre passat i que ha hagut de continuar després que no es presentés cap candidatura al procès electoral obert a primers d'any. En tot cas s'estan fent moviments i en les properes setmanes hi podria haver novetats a l'hora de trobar un grup de persones disposades a agafar el timó. Mentretant, el tècnic acabarà de valorar la possibilitat de marxar a l'estranger o continuar un any més al Blanc-i-Verd, el novè de la seva etapa al club.