El Llagostera continua flirtejant de manera perillosa amb la part baixa del grup III de Segona B i aquesta tarda ha sumat un punt insuficient contra el Sabadell en un duel entre rivals directes. Els blaugranes han sigut superiors a la primera part, en que s'han avançat gràcies a un gol d'Albarrán després d'una bona jugada trenada per Fuster i Nando, als 20 minuts (1-0). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa el Sabadell ha fet un pas endavant en busca de la igualada. Paris Ardot ha avisat només començar, però Moragón ha rebutjat el perill. Al minut 64 el mateix protagonista no ha perdonat, enviant a l'escaire un espectacular mísil des de fora l'àrea. Era l'1-1, que no permetia al Llagostera allunyar-se de la part baixa. Manel, al minut 89, hauria pogut desnivellar el marcador a favor dels d'Oriol Alsina, però no ho ha aconseguit. Ja en el descompte el vallesà Paris Ardot ha tingut l'1-2 però Moragón l'ha evitat en l'aturada més destacada del partit.

El Llagostera queda ara 14è amb 34 punts, a l'espera del resultat demà de l'Hospitalet (rep el Balears) i el Gavà (visita l'Eldenc). Els blaugranes prodrien caure a zona de promoció de descens en funció dels marcadors que es produeixin.