El gironí Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1), Franco Morbidelli (Kalex) i Jorge Martín (Profunda) sortiran des de les primeres posicions de les seves respectives categories en el Gran Premi de Catar que demà es disputarà en el circuit de Losail, després que se suspengués avui la jornada a causa de les condicions meteorològiques.

Viñales, autor del millor temps d'entrenaments per al Gran Premi de Catar de MotoGP, va afirmar que està «preparat per lluitar per la victòria».

«Em sento bé, còmode, i només espero que demà l'adherència de la pista sigui bona», va assenyalar.

«Ha estat molt estrany, i més que plogui a Catar, però estic content per anar ràpid els altres dies, així que intentarem fer el nostre ritme i espero que el temps ens respecti», va indicar Viñales.

«Era molt arriscat sortir i per a mi el primer és la seguretat, no esperaven tanta pluja i segur que, després d'avui, per a altres anys estaran més preparats», va agregar el pilot de Yamaha.

«Estic una mica decebut per no rodar, havíem de provar algunes coses, però ho intentarem demà, encara que la posada a punt serà la mateixa del test, perquè ja que ens va anar bé. Crec que les primeres deu voltes seran en grup, així que intentarem apretar al principi i després ja veurem», va concloure l'alt-empordanès.