Després de la dolorosa ensopegada de fa una setmana al camp de l'Europa (3-0), on el Figueres va disputar probablament el pitjor partit de la temporada, el conjunt gironí es va refer i ahir, davant el Vilassar de Mar, va ser un cicló que no va tenir aturador. El resultat al descans ja era de 3 gols a 0 i la Unió arriba a la xifra de 42 punts, més a prop que mai de la tranquil·litat absoluta.

A banda d'aconseguir els tres punts, el principal objectiu de Chicho i el seu equip era recuperar el bon joc i les bones sensacions que es van perdre al Nou Sardenya. Els primers 30 minuts de l'equip van ser brillants, dominant per complet un rival que era el segon millor equip de la categoria en aquesta segona volta de campionat. Ferrón va inaugurar el marcador al minut 11 després d'aprofitar una errada del porter visitant. Abans, la Unió ja hauria pogut marcar i a partir del primer gol el poder ofensiu dels figuerencs va seguir creixent i van arribar dues dianes més, totes elles en la primera mitja hora de joc. Al minut 27, era Moha qui ampliava les distàncies i al minut 31, Adrià Casanova anotava el tercer i deixava el partit gairebé vist per a sentència, per la diferència de gols i també per les sensacions tan positives que estaven mostrant els gironins.

La primera part de la Unió va ser magnífica i l'equip només va haver de certificar aquest bon primer temps a la segona meitat. El Vilassar es va estirar una mica més per intentar retallar distàncies al marcador i això ho intentava aprofitar el Figueres al contraatac. El conjunt del Maresme, que començava el partit amb els mateixos punts que els figuerencs, no va poder superar la bona defensa local i no va batre Gallego. Qui sí que va veure porteria va ser el davanter Javi Revert, que va arrodonir la golejada anotant el quart a falta d'un quart d'hora per al final.

Al final, victòria merescuda que permet al Figueres sumar 42 punts i tocar amb la punta dels dits la permanència virtual, sobretot a l'hora d'evitar possibles descensos compensats. El proper cap de setmana els de Chicho reben el Castelldefels a Vilatenim.

Pedro torna a tenir minuts

A banda dels tres punts i la golejada contra el Vilassar de Mar, una de les grans notícies del partit va ser el retorn del capità, Pedro Del Campo. L'extrem va tornar a tenir minuts tres mesos i mig després de fracturar-se el cinquè metatarsià del peu esquerre.

Pedro va entrar al terreny de joc al minut 69 substituint Ferrón i evidentment se li va notar la falta de ritme de competició, però Chicho espera recuperar-lo al cent per cent per afrontar els últims partits de temporada. Per al tècnic del Figueres, Pedro és «imprescindible».