L'Olot va aconseguir ahir una victòria molt pràctica en un partit sense gaire història però que va acabar de la millor manera possible per als interessos dels gironins. A tres minuts pel final, Kike Sánchez, que va sortir al segon temps, va anotar el gol de la victòria, que va permetre al seu equip mantenir el lideratge, en acabar la jornada davant l'amenaça del Peralada. A set jornades pel final, els olotins segueixen amb dos punts de marge respecte al segon classificat.

Sabia l'Olot que el desplaçament a Granollers no seria gens fàcil. Fa poques setmanes ja va ser el Peralada qui va empatar-hi i a més, el rival arribava al partit ferit, després de caure golejat la passada jornada a Vilafranca (6-0). Jugant a casa, el conjunt vallesà va oferir una resistència lògica que va obligar l'equip de la Garrotxa a picar pedra fins al final per poder cantar victòria.

A la primera meitat, l'Olot va ser l'equip que va portar el pes i el ritme de joc, però no va aconseguir trobar el camí del gol tot i disposar de les millors ocasions per inaugurar el marcador. Aquestes van arribar, com no podia ser d'una altra manera, als peus de Marc Mas, però també la va tenir Jose al tram final del primer temps, encara que la seva rematada va sortir fora per ben poc. Per part del conjunt local, Español va ser l'home qui més ho va intentar, però en una de les seves opcions es va topar amb un Ginard molt segur sota pals i que aconsegueix tornar a deixar la porteria a zero.

Coneixedors que l'equip havia de treballar de valent per sumar una victòria més que necessària, l'Olot va fer un futbol més pràctic del que és habitual per intentar trobar el camí de la porteria contrària que fins el moment s'havia resistit. Dembo tornava a ser un dels homes més destacats, fent mal per les bandes i buscant unes centrades que en alguns casos no connectaven per poc Sergio Álvarez o Marc Mas.

El rellotge no jugava a favor de l'Olot que veia com el temps se li tirava a sobre i no trobava la manera de marcar un gol que li donés els tres punts del Municipal de Granollers. Però aleshores, va aparèixer Kike Sánchez. L'extrem de l'Escala, que entrava al terreny de joc a falta d'un quart d'hora per al final del partit, va enviar al fons de la xarxa una pilota que havia quedat morta després que el porter local rebutgés el primer xut d'Uri Santos. La diana va desfermar l'eufòria entre la plantilla i l'afició desplaçada a Granollers, que van poder cantar finalment una victòria important i revitalitzadora que manté l'equip garrotxí al capdamunt de la classificació de Tercera Divisió, amb dos punts més que el seu immediat perseguidor, el Peralada. El proper diumenge, l'Olot rep la visita del Palamós, en un nou derbi provincial.