Ja hi són tots. Passat el cap de setmana monopolitzat pels compromisos internacionals, els futbolistes del Barça que han estat concentrats amb les seves respectives seleccions s'han anat reincorporant, un rere l'altre, als entrenaments del conjunt blaugrana. Els últims en fer-ho han estat els tres davanters titulars: Leo Messi, Neymar i Luis Suárez. El trident va tornar ahir a la feina i es va exercitar sota les ordres de Luis Enrique per seguir preparant el partit de demà al camp del Granada. Un matx en el que no hi serà Messi, sancionat per acumulació de targetes.

L'argentí va arribar el dijous a Barcelona, però no va participar en la sessió prevista per aquell dia. Ahir, però, sí que es va exercitar, com també ho van fer Suárez i Neymar, els últims d'incorporar-se després del carrusel de partits internacionals. Luis Enrique també va poder comptar amb el migcampista del filial Carles Aleñá. El primer equip tornarà a exercitar-se aquest matí a partir de les 11 hores i, posteriorment, el tècnic oferirà una roda de premsa.

Neymar i la Pilota d'Or

En una entrevista publicada al diari rus Sport Express, Neymar parlava del seu desig de guanyar algun dia la Pilota d'Or. «Guanyar-la és quelcom que em vaig posar com a meta en el seu dia i seria una victòria personal. Però no tinc pressa. Les ambicions personals no són la raó per la qual em dedico al futbol. Jugo per plaer. M'agrada ajudar els meus companys i també l'equip. Si tot va bé, els premis individuals acabaran arribant tard o d'hora», manifestava el davanter brasiler del Barcelona.