Ahir la UE Llagostera-Costa Brava va fer un pas de gegant per la salvació amb un triomf (2-0) davant de l'Atlètic Llevant. Amb més encert que brillantor, encara que aquestes alçades totes les victòries compten igual. En la prèvia del partit al Nou Municipal de Palamós hi havia la sensació que la visita del conjunt valencià era clau per les aspiracions dels gironins en l'objectiu d'allunyar-se de la zona de descens, podent de pas despenjar gairebé de manera definitiva un rival directe a la classificació. A més els locals volien prendre's una revenja esportiva de la derrota patida a Buñol (2-0), trencant de passada el malefici que aquesta temporada tenien amb els filials. Un partit clau.

El tècnic ho va deixar clar en l'onze inicial, sortint amb Marc Martínez i Nando Quesada a la zona de creació fixant Albarrán a la banda dreta i dos referents ofensius com Manel i Rafa Jordá. L'esquema tàctic visitant però va complicar els plans dels gironins, que unit a la necessitat per aconseguir la victòria es van mostrar nerviosos i precipitats a l'hora de jugar la pilota. En els primers minuts del partit l'Atlètic Llevant es va trobar més còmode sobre el terreny de joc sent perillós amb incorporacions per bandes dels dos carrilers, encara sense arribar a la porteria de Moragón amb claredat. Un xut de falta llunyà d'Arturo que es va complicar a mans del porter, i una mala rematada de Javi Ramírez a la sortida d'un còrner van servir d'alerta de les intencions visitants quan tot just s'havia jugat un quart d'hora.

El Llagostera no va trobar la forma de connectar amb els jugadors d'atac i el Llevant ho va aprofitar per seguir generant perill amb llançaments des de la distància i desplaçaments llargs que es feien difícils de resoldre pels defenses gironins, cosa que superada la mitja hora es va convertir en l'ocasió més clara dels valencians. Un rebuig de Moreno el va protegir un insistent Cmiljanic per entrar a l'àrea, i després de lluitar amb Samu San José acabar rematant forçat. Tot i que el davanter va reclamar penal Moragón va salvar el 0-1. A la segona part la imatge dels locals va canviar gràcies a una major pressió a la sortida de pilota, trobant el premi del gol en un mal rebuig de Sotres i, a porteria buida, Vivancos va convertir en l'1-0 xutant des de trenta metres. Amb l'avantatge al marcador els gironins van insistir per buscar la sentència, i Rafa Jordá va estar a punt d'aconseguir-ho rematant en planxa una centrada d'Albarrán. En aquesta ocasió el porter va respondre en una gran aturada. El mateix Jordá va tenir el 2-0 a dotze minuts del final en una internada de Manel que aquest cop no va poder xutar.

Amb l'Atlètic Llevant bolcat a l'atac la tranquil·litat va arribar a l'afegit en una ràpida contra que Marc Fernández va rubricar fent el segon gol local amb un xut creuat, per donar 3 punts que deixen el Llagostera 13è amb 37 punts a la classificació.