Albert Vivancos, Vivi, es va estrenar com a golejador amb la samarreta del Llagostera fent dissabte un gol de bandera que el va convertir en el gran protagonista del partit. L'1-0 contra l'Atlètic Llevant a Palamós va arribar en un moment decisiu perquè obria la llauna contra un rival directe en un d'aquells partits que portava l'etiqueta de final per als d'Oriol Alsina. Corria el minut 56 i el Llagostera no trobava el camí de la porteria rival; aleshores va aparèixer el fantàstic xut des de gairebé el mig del camp de Vivi que va sorprendre el porter visitant Sostres i els espectadors del Nou Estadi.

L'acció va ocórrer quan el porter valencianista va abandonar el seu hàbitat natural per refusar una esfèrica a la frontal de l'àrea. Aquesta, però, va arribar als peus de Vivi, que sense pensar-s'ho dues vegades va engaltar un xut impossible per al porter del Llevant B. L'1 a 0 va deixar tocat i enfonsat al filial granota, que, descentrat pel gol, no va saber ni poder reaccionar davant un rival que més tard sentenciaria amb una segona diana de Marc Fernández.

El bescanoní, que pertany al Girona, viu a Llagostera la seva tercera cessió consecutiva, el curs passat va militar a l'Hércules i anteriorment a l'Hospitalet, sempre via Montilivi. Vivi destaca per ser un pivot de molts centímetres, bona distribució de la pilota i experiència tot i la seva joventut (23 anys).

El pivot gironí dels blaugranes també ha estat un dels afectats de la llarga llista de lesions que tant han perjudicat els d'Alsina aquesta temporada. Una vegada ha fet net de les lesions, Vivi ha convençut Alsina, com ho demostra que en les darreres 7 jornades ha estat titular en 6 ocasions, mentre que en l'únic partit que no va sortir d'inici va ser davant el Sabadell, però Alsina el va fer jugar els darrers 15 minuts. Vivi, amb una diana, s'afegeix a la llista de golejadors del Llagostera, que lideren Manel (13) i Marc Fernández (8).