La primera edició del Trial de Sarrià de Ter, puntuable per al Campionat de Catalunya, va reunir diumenge al voltant de dos milers d'espectadors al llarg del matí de diumenge per veure en acció alguns dels 103 pilots inscrits i les exhibicions, fora de competició, dels mundialistes Jorge Casales i Takahisa Fujinami. Marc Riba, Moto Club Abadesses, va ser el guanyador en la categoria elit; Eric Miquel (Vall de Lord) va ser el millor sub-16; i Neus Múrcia la primera dona classificada. La competició, organitzada pel Moto Club Comarques Gironines, es va celebrar als boscos propers a l'AP-7 entre el centre cívic La Cooperativa -on hi havia el pàdoc- i el nucli antic de Sarrià de Dalt. La voluntat de l'Ajuntament de Sarrià és que la prova tingui continuïtat en els pròxims anys.