El Barcelona en va tenir ahir prou amb mitja part, en la qual va elaborar un joc d´altíssim nivell, per desfer-se del Sevilla (3-0), que firma el sisè partit seguit, cinquè a la Lliga, sense conèixer la victòria.

Dos gols del reaparegut Messi, que es va perdre el partit a Granada, i una xilena de Luis Suárez van ser la targeta que va deixar Barça un uns primers 45 minuts en què va acabar passant per sobre d´un Sevilla que s'ho va passar malament i sense poder optar a tenir la pilota per frenar l'envestida del seu rival. Al Barcelona li va sortir la millor primera part del curs, i no tant pels gols (3-0), sinó per l'autoritat que va exercir contra un rival que s'esperava que podria oferir més resistència. El Sevilla va va passar realment molt malament, especialment quan va haver d'anar ­darrera la pilota i sense opció a tocar-la.

Els vuits primers minuts de partit van ser un festival dels de Luis Enrique contra un Sevilla que va viure tancat prop de l'àrea, veient com Messi avisava amb una pilota al travesser i un xut d'Iniesta, després d'una jugada individual, a més que els blaugranes sol·licitessin dos penals, per una agafada de Pareja a Luis Suárez i una mà de Nasri. Els intensíssims primers minuts vn donat pas a un joc més calmat, encara que sempre amb el Barcelona amb la pilota controlada. La fluïdesa en el joc ràpid de la pilota i disposició a rebre'l sempre amb nombrosos jugadors desmarcats, deixava en un gest inútil l'intent del Sevilla de frenar al rival.

Abans de la mitja hora, el Barcelona va tornar a prémer l´accelerador i ja en el 25 una jugada de Messi, després d'una pilota recuperada per akitic, va acabar amb l'argentí realitzant una centrada a la qual va respondre amb un refús defectuós Mercado, i Luis Suárez va connectar en una xilena el que va ser el gol de la nit (1-0). El Barcelona va veure que el Sevilla, tocat després d'un mes de març negre, acusaria el gol amb una baixada anímica, i tres minuts després una mala transició sevillista al camp del Barça, una altra pilota recuperada per Rakitic, que va conduir fins a enviar-la llarga a Neymar, qui va arribar fins a la línia, va centrar i Luis Suárez, que no tenia bon xut, va deixar enrere perquè Messi es jugués la rematada, que va acabar en gol (2-0).

Cinc minuts després, en un nou atac dels barcelonistes, en un córner amb rematada primer de Mascherano, finalment va poder treure la pilota Pareja, però l'ha va deixar solta perquè Messi connectés una volea que va acabar en el tercer gol del partit (3-0). Messi encara en podria haver marcat un quart en el minut 40, però aquesta vegada Mercado es va tirar a terra i va desbaratar una nova acció del poder de l'ofensiva del Barça.

Jorge Sampaoli va moure la banqueta al començament de la segona part, traient un inoperant Nasri i també Mercado, donant entrada a Sarabia i Kranevitter. El Sevilla va tenir més i millor la pilota, però el Barcelona va tornar a tenir aviat una oportunitat per marcar el quart, quan Luis Suárez va recuperar en la pressió i va enviar la pilota a Messi, que no va veure Rakitic sol, i va intentar una vaselina sense encert. En els últims minus, el partit va deixar de tenir un dominador clar i això es va evidenciar amb moltes anades i vingudes, amb arribades clares en les dues porteries. Però, ni Sarabia, ni Jovetic per al Sevilla; ni Iniesta, Rakitic, Alcácer ni el jove Carles Aleñá van poder a tornar a fer moure el marcador.