L´entrenador del Barcelona, ??Luis Enrique Martínez, va afirmar que el primer temps que el seu equip va disputar ahir davant el Sevilla és «un dels millors» 45 minuts del curs, fet que va reconèixer que li permet «ser optimista»amb vista al futur. «La d'avui ha estat una de les millors primeres parts de la temporada per l'entitat del rival, pel poc perill que ens han creat i per tot el que hem generat», va analitzar el preparador asturià en la roda de premsa.

«Després de veure un rendiment com el d'avui et fa ser optimista. Però la línia que separa la victòria de la derrota és molt fina. Ara es tracta d'anar gestionant la plantilla per anar controlant les càrregues, però amb aquest calendari és difícil» , va admetre. Preguntat per si la bona dinàmica de l'equip té a veure amb la decisió d'anunciar el seu futur abans del tram decisiu de la temporada, Luis Enrique va fer broma: «Els jugadors tenen tantes ganes de veure´m marxar que volen sobre el camp». En aquest sentit, Luis Enrique va dir que els jugadors «estan per sobre de qualsevol situació» i que «són prou madurs» per afrontar amb serietat el tram decisiu de la temporada.

Entre els noms propis del partit, Luis Enrique va destacar l'uruguaià Luis Suárez - «Les seves capacitats fan que sigui el millor nou del món» - i Andrés Iniesta, de qui va elogiar els seus «valors». «Iniesta converteix un esport com el futbol, ??tosc i amb força física, com si fos obra d´ un pintor. Iniesta és un exemple per a tots els nens».