Un cop més aquesta temporada Piatti va ser l'heroi i el seu gol serveix perquè els seguidors pericos continuint il·lusionats amb la possibilitat de jugar l'Europa League la pròxima temporada.

L'Espanyol va trencar l'ensopiment de la primera part amb una bona arrencada a la represa i es va fer l'amo del partit davant d'un Alabès que no va crear ocasions de perill.

Els primers compassos del partit es van desenvolupar sense un dominador clar i no va ser fins al minut 20 que els blanc-i-blaus van començar a arribar a l'àrea de Pacheco. Faltava l'encert per inaugurar l'electrònic.

El descans va sentar bé als homes de Quique Sánchez Flores que van sortir decidits a marcar. Als 5 minuts de la repersa un xut de Gerard Moreno aixecava la grada. Era la prèvia a l'imminent gol de Piatti. L'argentí va aprofitar un rebuig de David López a l'àrea petita, després d'un llançament de falta de Víctor Sánchez per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa. L'Alabès va intentar reaccionar, però el domini local era palès i continuaven gaudint d'ocasions de gol. Al final el marcador ja no es va moure i els tres punts es van quedar a Cornellà-el Prat.

Amb la victòria l'Espanyol suma 46 punts i es queda a només 3 de la setena posició, a l'espera que es completi la jornada.