L'Olot va fer a Sabadell un pas en fals en el seu camí per aconseguir el títol de lliga i jugar-se a una eliminatòria l'ascens a Segona Divisió B. Davant el conjunt vallesà, immers en la lluita per aconseguir la salvació, els olotins van poder encarrilar el duel al primer temps però també, en l'última jugada, Ginard va salvar un punt per als gironins amb una intervenció de mèrit.

Amb canvis a l'onze inicial respecte a les últimes jornades, sobretot en zona ofensiva, l'Olot va sortir a per totes i ben aviat va marcar el seu gol. Va ser Sergio Álvarez, que va rematar a plaer una pilota que li arribava després d'una bona acció d'Uri Santos. A partir d'aleshores els de la Garrotxa gaudien dels seus millors minuts i fins al descans van tenir les millors oportunitats i podrien haver ampliat el seu avantatge a l'electrònic. Blázquez, Uri Santos o Roger Vidal van tenir clares ocasions però van perdonar i al segon temps, l'equip va acabar pagant la falta de punteria als primers 45 minuts d'enfrontament.

Només començar el segon temps, el Sabadell B empatava mitjançant Montero, un gol que trastocava els plans dels olotins, que ho van intentar però sense tanta claredat com la que van mostrar al primer temps. A l'última jugada del partit, Ginard va evitar la derrota de l'Olot aturant un llençament de falta que també va tocar al pal.

Els de Calderé perdran avui el lideratge de Tercera si el Peralada guanya a Castelldefels.