El Barcelona ha perdut 3-0 davant la Juventus en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions i s'ha complicat l'existència per culpa d'una gran actuació de l'argentí Paulo Dybala, que ha marcat dos gols al conjunt blaugrana i s'ha erigit com a protagonista del xoc.

El jugador de Juventus ha obert el marcador al minut 7 amb un amb un xut amb l'esquerra des de dins de l'àrea que ha sorprès Marc-André ter Stegen; després, al 22, i amb una rematada des de fora de l'àrea, ha fet el segon gol del Juventus.

Ja en la segona part, el defensa Giorgio Chiellini, després de rematar de cap un córner, ha marcat el tercer gol de l'Juventus per tancar un marcador que podria ser definitiu per al Barcelona.