La tretzena edició del torneig Vila de Peralada aleví arrenca divendres amb la participació de vuit equips. Al costat dels amfitrions hi seran també el Barça, l'Athletic Club, el Madrid, el Girona, el Vila-real, l'Inter México i el Mataró. Demà la pilota començarà a correr amb un Peralada-Athletic (09.00). Hi haurà partits cada hora fins a les 19.15, quan un Madrid-Vila-real tancarà la jornada inaugural. Dissabte al matí es completarà la fase de grups, per a la tarda fer les eliminatòries. La final es jugarà diumenge a les 12.15 al Municipal.

L'abonament per veure els partits de tots tres dies de competició valdrà 15 euros, mentre que l'entrada per un de sol en costarà 6. El Peralada afrontarà el torneig amb una combinació entre els equips Alevins B i C (amb 2 jugadors de l'A), en total 23 jugadors (14 de l'any 2006 i 9 del 2005). Les normes del Torneig diuen que els participants han de ser alevins de primer any, en aquest per tant haurien de ser nascuts l'any 2006, però degut al nivell dels equips que hi competeixen, en algun cas es permet l'excepció de portar algun jugador de segon any, sempre amb un límit dels que poden estar a la vegada dins el camp jugant.

El tècnic que dirigirà el Peralada és Jordi Bolasell (entrenador de l'infantil B del club), amb els segons entrenadors Arnau Liesa (de l'aleví B) i Pep Costa (de l'infantil B). L'entrenador de porters és Xavi Xinxó (tècnic del cadet B).