Un doblet de Cristiano Ronaldo va impulsar la remuntada del Reial Madrid davant la que un dia va ser la seva bèstia negra, un Bayern Munic que es va avançar amb un gol d'Arturo Vidal, però que va acabar podent ser golejat, patint després de l'expulsió de Javi Martínez i salvat per les parades de Neuer (1-2). El vigent campió d'Europa va fer un cop d'autoritat a Munic davant un Bayern que va fer-lo patir en el primer acte. Després d'acabar-lo en desavantatge i evitar un segon gol en contra pel penal fallat pel xilè Arturo Vidal, la reacció del Reial Madrid va ser excel·lent i la va rematar després de l'expulsió de Javi Martínez.

El Bayern va tenir una primera fase de control, apropiant-se de la pilota i amb Robben en paper estel·lar, explotant les seves bandes i generant perill en continus córners, encara que sense crear ocasions clares. El Reial Madrid va aguantar en peu el setge inicial i va començar a mostrar el seu perill cada vegada que podia arribar a l'àrea rival. Toni Kroos va tenir la primera ocasió i una aturada increïble de Manuel Neuer a cop de cap de Karim Benzema va evitar el gol del Reial Madrid.

Just quan millor jugava l'equip de Zinedine Zidane va arribar el gol del Bayern. Era el minut 25 i un cop de cap impressionant d'Arturo Vidal va fer bo el córner llançat per Robben. Van ser els minuts de més dubtes del Reial Madrid. Atordit pel cop i sense capacitat de reacció. Tot i això, Neuer va treure una bona mà a un gran xut de Cristiano i la polèmica arribava amb la decisió del col·legiat en una acció en la qual va interpretar mà de Carvajal encara que la pilota va colpejar-li a l'espatlla. Hauria estat un gol clau, just al límit del descans, però Vidal va xutar als núvols.

A l'inici de la segona part el penal fallat li va passar factura al Bayern. En el primer atac madridista, al minut 47, Carvajal va centrar a l'àrea perquè Cristiano rematés al fons de la xarxa. El duel quedaria condicionat per la justa expulsió de Javi Martínez. El segon gol dels blancs era qüestió de temps i si va trigar una mica a arribar va ser perquè Neuer va seguir amb el seu recital d'aturades, però no va poder fer res en un altre remat de Cristiano.