El Torneig MIC, una referència internacional del futbol de formació que aquest any ha incorporat el bàsquet, sumarà pròximament el futbol sala i creixerà cap al nord de la Costa Brava, segons ha confirmat avui el seu director, Juanjo Rovira.

Rovira ha assistit a la Diputació de Girona al lliurament als esportistes de la província millor classificats en el trofeu d'aquest any i ha explicat a EFE aquests plans per expandir aquesta cita, que té la seva seu principal a Lloret de Mar.

El director del MIC ha detallat que la disciplina de futbol sala es posarà en marxa el 2018 o el 2019 en funció de l'evolució del projecte.

L'exinternacional espanyol Javi Rodríguez és la figura sobre la qual girarà la posada en marxa d'aquesta ampliació, que se sumarà a la prevista al futbol amb dues noves categories com són les d'infantil i cadet de primer any.

Tot aquest creixement comportarà també un geogràfic, ja que el torneig s'instal·larà també al nord de la Costa Brava, possiblement amb Roses com a nucli sobre allotjament.

Per a la disputa de partits en tot aquesta àrea, l'organització del MIC negocia actualment amb diferents municipis com el de Figueres.

Pel que fa al lliurament de guardons que ha tingut lloc a la Diputació de Girona, els equips gironins de futbol més ben classificats en l'edició disputada la setmana Passada Santa han estat el Llagostera, Unió Esportiva de Quart, FE Figueres, Palamós, la selecció provincial i el CA Garrotxa.

Al torneig de bàsquet, els premiats han estat el CE Palamós, BC Torroella, CB Grifeu Llançà i EBG Marc Gasol.