El Barcelona ha vençut aquesta tarda al Vila-real (4-1) amb gols de Neymar, Messi, per partida doble, i Suárez, un resultat que els permet mantenir el pols per la Lliga amb el Reial Madrid, al qual en aquests moments avantatgen per tres punts, tot i que amb dos partits disputats més.

Neymar ha avançat als blaugranes, però Bakambu ha posat l'empat al marcador al cap de deu minuts, resultat que s'ha mantingut fins que Messi ha aconseguit el 2-1 després d'una gran jugada individual just abans del descans.

El Barcelona no ha tingut massa problemes per mantenir el resultat a la segona part i ha sentenciat amb gols de Suárez en un nou contraatac i el segon de Messi, aquesta vegada de penal transformat 'a l'estil Panenka'.