Amb la lliga ja a la butxaca, l'Olot afronta sense cap mena de pressió l'últim partit de la temporada a una setmana de jugar el primer partit de l'eliminatòria decisiva per retornar, un any després, a Segona Divisió B.

Aquest migdia, els olotins creuen el túnel de Bracons per jugar al camp del Manlleu (12 h). A diferència que l'equip de Ramon Maria Calderé, els manlleuencs s'ho juguen tot: només els val la victòria si volen tenir opcions d'evitar el descens directe de categoria.

El cos tècnic de l'Olot prepara canvis per al partit d'aquest matí. Homes amb molts minuts a les cames com Jose, Hèctor Simon o Marc Mas podrien no disputar cap minut i fins i tot estar desconvocats per estar al cent per cent en l'eliminatòria de campions de Tercera Divisió. Entrarà a la convocatòria el juvenil Ferrussola, mentre que Micaló no jugarà per molèsties musculars.

L'únic alicient per als olotins és acabar bé la temporada i superar els 80 punts. Calderé ja va anunciar a la prèvia del partit que faria jugar els jugadors menys habituals. Quintanas serà sota pals, mentre que homes com Abel Solé, Kike o Banús apunten a titulars.