Aquest migdia, La Jonquera visita el camp d'un Santfeliuenc (12 h) que encara no està del tot salvat. Un empat serveix als jonquerencs per evitar el descens de categoria, però una victòria els permetria, si acompanyen els resultats, escalar alguna posició que pot ser de vital importància a l'hora dels descensos compensats.

Per tant, l'empresa dels jonquerencs a Sant Feliu no és gens fàcil. Després d'un partit amb molta tensió contra el Júpiter fa tot just una setmana, l'equip d'Enzo Galli ha de retrobar la seva millor versió, com en les dues victòries consecutives contra el Manlleu i l'Ascó, per respirar relativament a l'espera dels ascensos de categoria. Joan Pons i Pujol no podran estar a disposició de l'entrenador.

En cas de derrota, La Jonquera perdria la categoria directament si el Manlleu guanya l'Olot. En cas d'empat, faci el que faci el conjunt osonenc els gironins mantindrien la categoria a l'espera dels compensats. De totes maneres, passi el que passi en els partits on hi ha risc de descens en joc, els gironins no podran evitar patir en el cas que l'Hospitalet baixi de Segona B a Tercera Divisió.