Eclipsat per l'adeu d'Oriol Alsina i l'homenatge a David Costa, i sense cap transcendència pel desenllaç de la competició, l'últim partit del Llagostera aquesta temporada davant el Prat va passar a segon pla. Els del Baix Llobregat, ja descendits a 3a Divisió, va ser el convidat d'un enfrontament que tal i com va avançar el tècnic després d'assolir la permanència la setmana anterior, va servir per donar minuts als jugadors menys habituals i fins i tot fer debutar alguns que encara no havien jugat com és el cas del porter Pol Busquets.

Ben aviat el Llagostera va agafar marge al marcador gràcies a les dianes de Marc Fernández i de Rubén Martínez abans del minut 20 de partit. Ben entrada la segona meitat Alsina va substituir Pol Gómez per Diego Jimenez i minuts després va premiar el bon treball dels jugadors del filial fent debutar a Marc Gelmà i Joan Maymí.

Amb menys ritme de joc per part local, el Prat va treure l'orgull, i Ignacio va recollir la pilota a la frontal de l'àrea per superar amb un fort llançament a Busquets. A l'últim tram el Prat va buscar l'empat i va tenir la ocasió més clara amb un xut que va tocar el pal.