La Fiscalia Provincial de Madrid ha presentat sengles querelles contra l'exjugador de l'Atlètic de Madrid Radamel Falcao i el jugador del Reial Madrid Fabio Coentrao, els qui acusa de defraudar conjuntament gairebé 7 milions d'euros a Hisenda a través de societats en paradisos fiscals.

A les querelles presentades davant els Jutjats de Pozuelo de Alarcón (Madrid) el passat 18 d'abril, el Ministeri Públic acusa el colombià Radamel Falcao, avui a les files del Mònaco, de defraudar 5.660.000 d'euros el 2012 i 2013, quan jugava a l'Atlètic de Madrid. Mentre que el cas del portuguès Fabio Coentrao l'acusa de fer el mateix amb 1,29 milions d'euros entre 2012 i 2014. Per això, els imputa cinc delictes contra la Hisenda Pública.

La investigació contra Falcao i Coentrao es va iniciar arran de les dades remeses per l'Agència Tributària sobre la seva situació fiscal. Les denúncies contra aquests dos futbolistes se sumen a les que el Ministeri Públic va interposar al desembre contra els exjugadors del Reial Madrid Ángel Di María i Ricardo Carvalho per possibles delictes fiscals.