El pilot nord-americà Nicky Hayden continuá en un estat d'"extrema gravetat" després que patís aquest dimecres l'atropellament d'un cotxe a la localitat italiana de Rimini mentre entrenava amb bicicleta.

"No hi ha novetats substancials respecte al que es va comunicar la tarda d'aquest dimecres. Nicky Hayden continua ingressat a la unitat de vigilància intensiva, el quadre clínic segueix sent d'extrema gravetat", ha assenyalat el comunicat de l'Hospital Bufalini de Cesena.

Hayden, campió mundial de MotoGP el 2006 amb Honda i actualment participant del Mundial de Superbikes, va patir greus politraumatismes al cap i al pit després que un cotxe l'atropellés. L'americà entrenava amb un grup d'amics quan va ser envestit per un vehicle Peugeot, arribant a trencar el parabrisa per l'impacte, segons va indicar el diari 'Rimini Today', que va publicar diverses fotos que testificaven la duresa de l'impacte.

El pilot de Kentucky, de 36 anys, va ser estabilitzat en el lloc de l'accident i traslladat a l'hospital "en condicions gravíssimes", va assenyalar el comunicat mèdic. "A causa de les ferides no ha estat possible intervenir-lo quirúrgicament", advertien aquest dimecres a última hora.

Segons assenyala el diari 'Rimini Today', Hayden pateix una hemorràgia cerebral, politraumatismes al crani, l'aspecte que més preocupa als metges que l'atenen pel seu impacte sobre el cervell, tòrax i la pelvis.