Magnífic triomf del Peralada al partit d'anada de la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió B. Els xampanyers n'han tingut prou amb un gol de Coro al primer temps per tornar a terres gironines per davant a l'eliminatòria. Gianni, que ha aturat un penal a set minuts pel final, ha estat el gran protagonista del partit i ha salvat els peraladencs d'encaixar gol davant un Móstoles que ha tingut més i millors oportunitats.

Com es podia esperar als primers minuts de partit s'ha vist un Móstoles intens i amb ganes de marcar territori davant un Peralada molt ben ordenat i amb molt perill quan arribava a zona atacant. L'equip d'Arnay Sala, conscient de la importància de marcar fora de casa, ha fet un pas endavant a partir del quart d'hora de partit i ha trobat el premi del gol al minut 22. Coro, després que la defensa local no encertés a rebutjar una passada de la mort de Cesc Clotet, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per avançar els peraladencs a l'eliminatòria. El gol ha arribat en els millors moments de l'equip gironí, que dominava el duel i que poc després, el mateix Coro, el millor home verd-i-blanc, ha tingut el segon a les seves botes però el seu xut ha tocat al pal.

A partir de la mitja hora de joc ha estat el Móstoles l'equip que ha afagat el domini del partit. Els madrilenys han gaudit d'ocasions clares de gol, sobretot generades pel davanter Luis Carlos, el seu jugador més actiu i perillós, però entre les bones intervencions de Gianni i la falta de punteria local no han pogut materialitzar les ocasions i el partit arribava al descans quan més ho necessitava el Peralada.

A la segona meitat, el Móstoles ha sortit amb la mateixa intensitat que ha mostrat en el tram final del primer temps. L'entrada de Barri al descans li donava aire fresc al conjunt madrileny, que seguia tancant el Peralada en el seu camp. A mesura que van anar passant els minuts, però, els gironins han equilibrat novament el partit i han generat perill al contraatac. Forgas, al minut 66, ha tingut el segon, però el porter Sierra ha evitat el gol.

El partit dels madrilenys estava sent una muntanya russa. Després d'uns minuts d'igualtat, el Móstoles tornava a apretar de valent i Gianni es multiplicava per evitar el gol de l'empat local, equip que enfrontava el tram final de partit amb tres homes en defensa i tancant els xampanyers al seu camp per buscar un gol que igualaria més l'eliminatòria. Aquesta ha estat la tònica del segon temps, ja que els de Madrid buscaven desesperadament el gol davant un Peralada que acabava jugant amb més defenses després de l'entrada d'Álamo per Coro al minut 60.

Coro ha fet un gran partit, ha estat l'autor del gol, però el gran protagonista del partit ha estat el porter Gianni. Ha realitzat un gran partit, salvant el seu equip, i ha posat la cirereta al minut 83. Penal comès sobre Luis Carlos que xutava Gonzalo, però el porter xampanyer aturava la pena màxima per evitar l'empat dels madrilenys. Providnecial Gianni pel seu equip. I, just després, Forgas tenia a les seves botes deixar l'eliminatòria molt coll avall. Claríssima ocasió pel davanter dels gironins, que amb tot a favor des del punt de penal, enviava la pilota fora després d'un contraatac.

Al final, triomf molt valuós de l'equip d'Arnau Sala, que buscarà l'accés a la segona eliminatòria del play-off d'ascens a Segona B el proper diumenge a Peralada, on haurà de defensar el resultat aconseguit a Móstoles.

MÓSTOLES: Sierra, Samu, De Pedro, Sardi, Ivo, David, Nacho Gil, Bravo (Borja, min. 58), Ónega. Luis Carlos i Bermejo (Barri, min. 46).

PERALADA: Gianni, Chele, Vallho, Estellés, Carbonell (Javi Sánchez, min. 67), Carbó, Djak, Cesc Clotet, Boniquet, Coro (Álamo, min. 60) i Forgas.

GOLS: 0-1, min. 22, Coro.

ÀRBITRE: Cambronero González. Ha amonestat amb targeta groga a Sardi, Samu, Luis Carlos i Nacho Gil (Móstoles) i Djak (Peralada).

ESTADI: El Soto de Móstoles.

FIRMA: Raimon Roma