Aquest proper dissabte, 27 de maig, Palafrugell preveu viure una de les edicions del Míting amb més participació per celebrar les seves noces d´argent, a l´estadi municipal Josep Pla i Arbonès. La competició començarà a les 17.30 h. Uns 400 atletes de més de 20 països de tots els nivells s´aplegaran a l´estadi amb l´objectiu d´assolir els seus objectius personals, que van des d´obtenir les millors marques personals o de la temporada fins les mínimes per els diversos campionats catalans, estatals o internacionals.

El programa de proves d´enguany presenta algunes novetats, com la disputa de curses federades de promoció en categories des de benjamins fins a cadets. També és inèdita la realització d´una prova de marxa atlètica mixta, en la distància de 3.000 metres. La darrera novetat és la celebració d´una cursa de 100 metres, reservada a atletes amb discapacitat psíquica, special olympics.

La tarda començarà amb la desfilada de banderes dels països participants, portades en la seva majoria per estudiants de Palafrugell originaris dels respectius països. Abans de la primera prova es farà lliurament d´un recordatori als atletes del Club Atlètic Palafrugell que varen participar a la primera edició el 1992. El míting s'ha presentat avui al Museu del Suro en presència de Josep M. Antentas (vicepresient Federació Catalana Atletisme); Pau Lladó (regidor d´Esports); Josep Massa (director tècnic del Míting); Carlton Lavong (quart classificat al campionat USA de salt de llargada 2017); Carles Salgas (diputat d´Esports Diputació); Esther Guerrero (olímpica a Rio, campiona d'Espanya de 800 m) i Lebogang Shange (olímpic a Rio, campió de Sudàfrica de marxa atlètica).